пятница, 5 июня 2020 г.

Вступайте до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут!

Командування Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут,
з метою проведення агітаційно-профорієнтаційної роботи з майбутніми абітурієнтами, надає інформацію про умови вступу та інформацію про набір на навчання до  інституту .
Хочемо наголосити на таких важливих аспектах:
1) ВІТІ – потужний навчальний заклад IV рівня акредитації у складі 3-х факультетів та 15 кафедр, Наукового центру та Коледжу сержантського складу.
2) Курсанти ВІТІ мають змогу досконало оволодіти автомобільною справою. Випускники отримують посвідчення водія категорій “В”, “С”.
3) У нашому інституті курсанти навчаються лише на бюджетній формі навчання та перебувають на повному держваному забезпеченні.
4) Весь термін навчання зараховується до загальної вислуги (стажу) років.
5) Курсанти ВІТІ отримують щомісячне грошове забезпечення протягом всього терміну навчання (незалежно від результату здачі сесії), за навчання на «добре» та «відмінно» - підвищене.
6) Випускникові інституту присвоюється військове звання "лейтенант".
7) Після випуску з інституту 100% випускників забезпечені робочими місцями у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

Також пропонуємо майбутнім абітурієнтам відвідати Дні відкритих дверей в форматі онлайн трансляції 6, 13 та 15 червня на наших офіційних сторінках в Instagram та Facebook.


--
Військовий інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Тел. (044) 280-59-67, 256-22-93
Сайт:http://www.viti.edu.ua/

Популярные сообщения

Обо мне

Моя фотография
Ласкаво просимо на блог Дюдюк Ольги Олександрівни, практичного психолога-профконсультанта Енергодарського навчально-виховного комплексу №5